dne 2011-04-26
v 10:00:46
Čus všichni slyšel jsem, že letos by se měli příspěvky platit 500, - to mi příjde dost i s trikem. :( Jezdim na závodech jakoby za ufo píšu to do přihlášky a ták vim je to prd reklama ale myslim , že výsledky nemám špatný 9tej celkově vim nejsem první jako Simona ( bez urážky Símo nic proti to bě

). Chtěl bych znát důvod proč bych měl platit 500 , -. A myslim si , že by to členové ufa měli vědět a neměl by vyjít aspoň oficiální článek o zvednutí členských příspěvků? Jsem ochotnej platit 200, - ale 500, - fakt ne.
Vloženo dne: 2011-05-04 v 11:39:42
Vypadá to tak, že se to rozdělí na 3 kategorie. 0 .- Kč , 200,- Kč a 500 ,- Kč . Každej si může vybrat a dle toho se bude odvíjet pozitiva či negativa. S nulou by teoreticky neměl bejt nikdo ale jelikož nejsme milionáři v určité situaci to dokéžem pochopit. 2 stovky je zažitej standart a za 500 v tom má člen triko, GO PRO, zlevněný startovný na závodech a další ty výhody, který se snad už letos projevěj.
Takže je na každym zvlast co si vybere
GTRider
Vloženo dne: 2011-05-02 v 15:35:16
Tak jak to tedy bude? rád bych byl v obraze
Kuba Z
Vloženo dne: 2011-04-26 v 19:36:15
Když nepojedeš, tak určitě napsat nebo něco a co nejdřív ventilovat. Kdyby byly dobrý at se daj realizovat
Týlos
Vloženo dne: 2011-04-26 v 19:22:19
Jestli pojede v sobotu v Meziboří vlek tak jedu tam takže to neuslyšim a to mě mrzí ale pár nápadů a navrhů bych měl a myslim, že nejsou špatný tak uvidíme jestli pojedu.
Kuba Z
Vloženo dne: 2011-04-26 v 17:29:18
Takže, po několika telefonátech a spousty mích provolaných peněz sem přišel na jediný závěr. Všichni co nezaplatili lonský příspěvěk, jakož i zde se rozčilující Týlos, by měli loňské příspěvky zaplatit do konce května. Minimálně už proto aby v UFU vznikla jakasi rovnost mezi členy.
A co se týče zvýšení letošního příspěvku na 500,- to všem účastníkům cyklobusu odprezentuju v sobotu a všichni budou moci vyjadřit svůj názor nebo jiné řešení, které by vyřeršilo finanční rezervy naší organizace pro její lepší fungování a co nejlepší rozvoj