o víkendu má bejt hezky
Od kubA dne 2008-09-22 v 13:12:53
což znamená že navštívíme Liberec a dáme poježdění!! Mára už tam bude od včera, jedu Já určitě, Týlos podle ruky a podle auta a možná Jordy pokud bude mít auto. Pokud bude auto tak my ho naplníme takže pokud bude chtít jet s náma musí si sehnat odvoz. Pokud nebude auto vyděl bych to na vlak....
Pridat prispevek
Jméno     |  Webovky:   
Zpráva
:)*hihi**ass**voci**kudla**hipec**fuck**smoker**fing*:-(:-p:-D;-):-):-|:-/
Anti-spam kod: Ufo 
Vloženo dne: 2008-09-29 v 11:16:27
prasata!!! :)
Jordy
Vloženo dne: 2008-09-29 v 07:37:25
Ty jo, tak nakonec jsme byli taky v Rokytce a den na hovno...posadka jednoho auto kazdej defekt tak 3x...ja retez na 2x pretrzenej...par ohlejch rolen..brzdovy desticky v haji...a vsichni jsme se pak z toho zlili:-D to bylo jediny pozitivni!
Mára
Vloženo dne: 2008-09-27 v 23:24:38
dobrej sloh, me z ty trate bavi jen ta horni pasaz tak po tu trojci dvojaku za sebou, pak uz ne... ale vysledky budou na netu, prej neco bylo s casomirou, tak treba budes dobrej :-D
Sedli
Vloženo dne: 2008-09-27 v 23:07:42
Máro: Nevím nečekal jsem na výsledky, ale mizel do UL. V první ostrý jízdě mě vytrestala brutálně jedna klopka. V klidu vstávám opravuji mlíko. Čekám jak projede ten co má jed za mnou odhaduji 30 seknud divím se za sebe a on v dáli razim a řikám si pohrotim před technikou si ruce odpočali jedu dropnu a dotedka nechápu ten eror jak se mohl stát noha ze šlapky další menší stráta dojíždím. Mám chvíli čas rychle k autu doplnit tekutiny rozebrat si chyby v hlavě hecnout se. Znova nahoru. Po cestě čumim na hardtraili řvu hecuju :-D Nahoře nechyběla známa elita jako Kaštan, Vágner no když to znáte, Druhou jízdu jsem zajel celou bez pádu podlě mě rychlou takhle jistě jsem závod eště neodjel. Nevim výsledek závodu, v měřinym první jízdě (kvalifikace) jsem byl 14 od konce. 1. kolo jsem jak bylo už psáno POSRAL. 2. kolo bylo fajn rychlejší než kvalda. Trat byla nezvykle na 3dhcup na fyzičku *hipec* Posilka a jízda na dirtech de znát :O Jinak tam bylo 44 juniorů pokud se nemejlim a 4DNF rosekali se. Jednoho jsem crashi vyděl a vypadl jako kdyby dostal přes hubu kdo tam byl tak: levotočivá vnější stopa menší drop a otočení o 90 stupnu o dřevěný malí volo pak následuje menší spád dupod vyhozavák nahoru kterej, když člověk neutlomí tak to bolí. Levé pravá zase levá klopna ted nejdebilnější věc. Nechutnist nejviší ruce bolej v ryclosti spád dolu kterej i když člověk tlumil tak posílal až hnusně dolu a nebyl krátkej ale každý brždění stráta a už je cíl tak to přece pustim! Nudim se tak si píšu sloh ze soboty. Jinak v pátek to bylo v Roktytnici hustý hlavně ten večer. Někdo už ví.. Ty ne! :)
Sedli
Vloženo dne: 2008-09-27 v 21:00:25
Před chvíli jsem dorazil s posledního závodu sezony. Nejlepší závod co byl v téhle sezoně. Tenhle závod měl snad všechno. Muhaha pánové výmečně jsem skočil každý skok co byl na trati. Bylo hodně pádu, zranění a nervů z najetí tratě. Ps. Nemluvim tu jenom za sebe. Rachot největší a moc se těšim na výsledky nejel jsem pomalu, ale nejrychlejší to taky nebylo. Už se těším na novou sezonu a na premieru v českym poharu. :-(
kubA
Vloženo dne: 2008-09-24 v 14:04:06
to už je tenhle víkend? toto letí, hele my se nějak dohodnem a dám ti vědět...
Mára
Vloženo dne: 2008-09-24 v 12:32:10
no jordy pise klinovec...
kubA
Vloženo dne: 2008-09-24 v 10:22:01
jede se v neděli takže v pondělí do práce, to nečekám že by u tebe někdo chtěl spát....
Mára
Vloženo dne: 2008-09-23 v 18:24:07
dyt muzete u me prespat, to neni problem, ale jak chcete...
kubA
Vloženo dne: 2008-09-23 v 15:42:51
uvidíme, todle sem sem hodil aby pak zase někdo neřekl, že sme nedali vědět že někam jedem. já bych vlakem klidně jel sice to sou navíc tři kila, ale to by se nějak dalo. jinak bych to viděl jen na ještěd do lesáku bych už nejezdil, to by bylo moc....
Týlos
Vloženo dne: 2008-09-23 v 15:15:50
HELE JA VLAKEM NEPOJEDU A LINEJ NEJSEM JEN NECHCI RISKOVAT ZE ME YASE BUDE BOLET RUKA A BUDU MUSET 3LAPAT JAK K....
Mára
Vloženo dne: 2008-09-23 v 14:50:44
jeste ze ja se s tebou bavim, jinak by na todle tema nikdo nereagoval ;-)
kubA
Vloženo dne: 2008-09-23 v 14:28:25
s feťákama se tu nikdo nebaví....
Mára
Vloženo dne: 2008-09-23 v 14:26:54
Dneska sem byl v lesáku, dirty luxus jako vzdycky, ale ted tam pribylo jeste par klopenek s dvouma doublickama, docela super jako proklad mezi skakanim tech macku, takze super, videl bych to ze tam taky zavitame... *fing*
kubA
Vloženo dne: 2008-09-23 v 11:07:21
abi zez nepozral blbe
Mára
Vloženo dne: 2008-09-22 v 18:53:27
vYdel se pise s mekkym I
[ Administrace ]  [ Valid XHTML 1.1 ]  [ Valid CSS ]   [ RSS 2.0 Channel ]  Designed and programed by Mára