členská schůze
Od KubA dne 2009-04-02 v 16:04:58
tak sem prosím uveďte náhradní termín jaký by se vám hodil. jestli můžu doporučit, klidně dejte nějaké datum v týdnu, je to lepší než si tím zasekat víkendový večer...
Pridat prispevek
Jméno     |  Webovky:   
Zpráva
:)*hihi**ass**voci**kudla**hipec**fuck**smoker**fing*:-(:-p:-D;-):-):-|:-/
Anti-spam kod: Ufo 
Vloženo dne: 2009-04-23 v 08:28:27
Tak včera proběhla další členská schůze a chci vám všem poděkovat za hojnou účast.Bylo nás přesněěě 7!?? Tak si řikám jestli jste nemohli,nebo se vám nechtělo,nebo se nás bojíte nebo nás nemáte rádi nebo už nevim,řekněte jaký jste měli důvody.Narážim na to proto že nedávno jsme si měli v anketě vybrat třermín.Vybrali jste jiný a když po vas chtěl kuba jiný tzak nikdo z vás nic nenapsal.Tak se zvolil termín s následným největším počtem hlasů,což byl 22.4. ale z těch včerejších 7 lidí proto hlasoval možná 1.Tak kde jsi byl hlasující lide. Nechci bejt nepříjemnej ani nic podobnýho ale dotýka se mě když tu Filip ventyluje(nic ve zlym Filipe, snad víš jak to myslim) že chce vidět vysledky a přitom mi tak připada že sme tu jediny který je dělaj.Akorat vy je asi nevidite, protože možná nemáte kde.Tak bych byl rád kdybysme se všichni zamysleli nad sebou a nehladali problémi u jiných.To si myslim že je naš největší problém. Jinak co nevidět tu bude od Kuby zapis z včerejší členský schůze.Kdyby Vás cokoli zajímalo stačí se zeptat rady nebo lidi co tam včera byli (2x Kuba,Filip,Lukas,Pítrs,Lada RB a Radek). Měj te se jak chcete a můžete. Zdar *voci*
K-682
Vloženo dne: 2009-04-08 v 17:14:27
OK *smoker*
KubA
Vloženo dne: 2009-04-06 v 09:32:09
ok, v tom případě že nikdo nenavrhnul jinej termín, vybírám z ankety ten který dostal nejvíc hlasů a to je 22.4. místo bude upřesněno
GTRider
Vloženo dne: 2009-04-05 v 19:56:36
No když to tak vezmu tak je mi to taky jedno. Jen občas o víkendech sem mimo ale jinak si čas udělám ;-)
Nunva
Vloženo dne: 2009-04-05 v 16:00:02
Já bych se také vyjádřil,ale v mém případě je to jedno. *hipec*
kuba Z
Vloženo dne: 2009-04-03 v 16:45:20
Tak ja se asi jako jedinej vyjadřil na 8.4.09 :-(
KubA
Vloženo dne: 2009-04-03 v 08:55:33
do konce víkendu se prosím vyjádřete v pondělí ať je rozhodnuto.
[ Administrace ]  [ Valid XHTML 1.1 ]  [ Valid CSS ]   [ RSS 2.0 Channel ]  Designed and programed by Mára